Kunststof rolluiken in regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Linssen Best  is de specialist in kunststof rolluiken. Een rolluik van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staat garant voor een jarenlange beleving. Met een kunststof rolluik van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru beschut en beschermt.

De showroom van Linssen Best

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode begrijpen we dat de keuze van een kunststof rolluik uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof deuren? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Linssen Best

Met Linssen kiest u voor gemak, comfort en veiligheid. Uiteraard dankzij de degelijke kunststof kozijnen en deuren van het Duitse topmerk Weru. En dankzij onze basiswaarden betrokkenheid, communicatie en respect, kenmerkend voor ons bedrijf met een familiekarakter. Met Linssen kiest u voor ware kwaliteit op maat op elk moment. Topservice, topcomfort.

Onze kunststof rolluiken

Met de kunststof rolluiken van Weru hebt u in elk jaargetijde een aangenaam binnenklimaat. Bovendien geven de kunststof rolluiken privacy en werken ze inbraakwerend. Kiest u nieuwe kozijnen, dan kunnen wij kozijn en rolluik - voor een naadloze montage – direct in de fabriek al op maat laten maken. En uiteraard biedt Weru u diverse mogelijkheden om de rolluiken te bedienen: van eenvoudige elektrische en handbediening tot afstandsbediening. Met rolluiken van Weru kiest u voor sfeer, comfort en bescherming. 

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

Contactgegevens
Linssen Best B.V. isoleren-renoveren
Industrieweg 175-181
5683 CC Best
T: 0031 (0)499 371389
E: info@linssen-best.nl

Openingstijden

Openingstijden kantoor:
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Openingstijden ramen en deuren showroom:
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur
Maandag tot en met vrijdag: op afspraak,

Voor een afspraak of documentatie kunt u bellen +31 (0) 499 371389.

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof rolluiken? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0499 - 371389.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.