Schuifbare overkappingen in regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Linssen Best is de specialist in schuifbare overkappingen. Een overkapping van Weru, het innovatieve en betrouwbare Duitse merk, staat garant voor een jarenlange beleving. Met een schuifbare overkappingen van Weru kiest u voor sfeer, comfort en een ijzersterke kwaliteit. Weru beschut en beschermt. 

De showroom van Linssen Best

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode begrijpen we dat de keuze van een kunststof overkapping uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden. 

Meer weten over kunststof overkapping? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Linssen Best

Met Linssen kiest u voor gemak, comfort en veiligheid. Uiteraard dankzij de degelijke kunststof kozijnen en deuren van het Duitse topmerk Weru. En dankzij onze basiswaarden betrokkenheid, communicatie en respect, kenmerkend voor ons bedrijf met een familiekarakter. Met Linssen kiest u voor ware kwaliteit op maat op elk moment. Topservice, topcomfort.

Onze schuifbare overkappingen

Bot Ramen & Deuren is specialist in schuifbare overkappingen. Deze overkappingen zijn ontworpen met een uitschuifbaar waterdicht doek. Het doek van deze terrasoverkapping schuift met een druk op de knop naar boven of beneden. Ideaal! Zo kunt u vandaag genieten van de zon en morgen beschut zitten tegen regen en wind. Omdat het scherm van de terrasoverkapping van speciaal PCV-doek is gemaakt, kunt u deze terrasoverkapping permanent gebruiken. Zomer en winter.

De overkappingen zijn gemaakt van een robuust en stevig aluminium frame en wordt geleverd in 4 standaard kleuren. De overkapping wordt standaard geleverd inclusief afdak t.b.v. bescherming van het PVC doek en geïntrigeerde goot voor de hemelwaterafvoer.

In onze showroom in Heerhugowaard is deze overkapping te bezichtigen incl. verlichtingslijst en heater.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-service. 

 

Contactgegevens
Linssen Best B.V. isoleren-renoveren
Industrieweg 175-181
5683 CC Best
T: 0031 (0)499 371389
E: info@linssen-best.nl

Openingstijden

Openingstijden kantoor:
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Openingstijden ramen en deuren showroom:
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur
Maandag tot en met vrijdag: op afspraak,

Voor een afspraak of documentatie kunt u bellen +31 (0) 499 371389.

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof overkapping? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0499 - 371389.
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.