Kunststof kozijnen in regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode

Linssen Best is de specialist in Weru kunststof kozijnen. En omdat Weru al jaren de nummer 1 in kunststof kozijnen is, betekent dat dat er veel keuzemogelijkheden zijn die allemaal te zien zijn in onze showroom. 

Naast het juiste advies zorgen wij er ook voor dat de kozijnen gemonteerd worden en dat u na oplevering volledig tevreden bent. 

De showroom van Linssen Best

Waarmee kunnen we u helpen? Als Weru-vakbedrijf in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode begrijpen we dat de keuze van een kunststof kozijn uiteenlopende vragen kan oproepen.

Een bezoek aan onze showroom is altijd een goede gelegenheid om de producten te tonen. We hebben alle tijd om u te voorzien van een advies op maat en kunnen uw vragen naar tevredenheid beantwoorden.

Meer weten over kunststof kozijnen? Bel of mail ons gerust of kom naar onze showroom. 

Over Linssen Best

Met Linssen kiest u voor gemak, comfort en veiligheid. Uiteraard dankzij de degelijke kunststof kozijnen en deuren van het Duitse topmerk Weru. En dankzij onze basiswaarden betrokkenheid, communicatie en respect, kenmerkend voor ons bedrijf met een familiekarakter. Met Linssen kiest u voor ware kwaliteit op maat op elk moment. Topservice, topcomfort.

Onze kunststof kozijnen 

Uiteraard kiest u ook een kozijn met een vormgeving en in een kleur die precies aansluit bij uw woning en uw levensstijl. De kunststof kozijnen en de soorten isolatieglas van Weru voldoen aan de hoogste Europese technische kwaliteits- en keuringseisen. Kunststof kozijnen van Weru voldoen precies aan uw eisen.

Beslist Weru!

Als Weru-vakbedrijf in de regio Best, Eindhoven, Boxtel, Oirschot en St. Oedenrode staan wij voor een respectvolle transparante omgang met onze klanten. Van een verantwoord advies in onze showroom en een correcte afhandeling van offertes en afspraken tot een perfecte montage van kozijn of deur - met eigen vakmensen - en een snelle after-sales. 

Contactgegevens
Linssen Best B.V. isoleren-renoveren
Industrieweg 175-181
5683 CC Best
T: 0031 (0)499 371389
E: info@linssen-best.nl

Openingstijden

Openingstijden kantoor:
Maandag tot en met vrijdag van 08:30 tot 17:00 uur

Openingstijden ramen en deuren showroom:
Zaterdag van 10:00 uur tot 14:00 uur
Maandag tot en met vrijdag: op afspraak,

Voor een afspraak of documentatie kunt u bellen +31 (0) 499 371389.

Vragen over nieuwe of vervanging van kunststof kozijnen? Neem telefonisch contact met ons op we helpen u graag: 0499 371 389
Uiteraard kunt u uw vragen ook mailen, vul daarvoor het formulier rechts hiernaast in. Wij zullen dan zo spoedig mogelijk uw vraag beantwoorden.