Schuifpuien

Met een schuifpui creëert u een zeer ruime en flexibele toegang naar uw terras, balkon of tuin. Het voordeel van een schuifpui is dat u geen ruimte verliest omdat de deur schuift in plaats van naar binnen of buiten draait. Bovendien geeft een schuifpui door het grote glasoppervlak u veel extra licht in huis.

Bij Linssen zijn de schuifpuien altijd op maat gemaakt. Hierdoor kan aan bijna alle individuele woonwensen worden voldaan. Uitgangspunt is en blijft natuurlijk de blijvende kwaliteit en de veiligheid.

Twee typen schuifpuien
Bij een hefschuifpui schuift de deur geruisloos opzij. Met de bedieningshandel kunt u de deur openen, schuiven en op iedere gewenst plek laten zakken. Deze pui heeft een zeer lichte bediening, en de rail van dit schuifsysteem ligt nagenoeg even hoog als de rest van de binnenvloer, zodat u geen storende drempel heeft bij het naar binnen of naar buiten gaan, ideaal voor minder validen, kinderen en ouderen.

Bij een kiep-schuifpui kan deur naast schuiven ook in de kiep-stand worden gezet. De pui kan zo worden afgesloten terwijl er in de kiepstand toch kan worden geventileerd.

Veelzijdige mogelijkheden
U heeft bij Linssen Best een ruime keuze in kunststof schuifpuien. Onze adviseur helpt u graag op weg met de vele mogelijkheden in kleur, vorm, profiel, glasroeden, bovenlichten, kiepfuncties, specifieke toepassingen voor serres etc.

Uiteraard zijn alle schuifpuien absoluut onderhoudsarm, bestand tegen alle weersinvloeden, zeer duurzaam en onder alle omstandigheden gebruiksvriendelijk.

Montage en afwerking
De kunststof schuifpuien worden door Linssen Best geleverd en gemonteerd door eigen monteurs met jarenlange ervaring en indien gewenst kunnen we de nodige afwerking verzorgen zodat het geheel er fantastisch uit komt te zien.

Eventuele bouwkundige werkzaamheden, zoals het wegbreken van muren kan in overleg door Linssen Best worden verzorgd.

Wilt u meer weten over onze schuifpuien of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom
Linssen heeft in Best haar showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Gratis Weru-brochure
Bekijk onze referenties