Geintegreerd rolluiksysteem


Weru rolluiken; topkwaliteit die beschermt


Topkwaliteit die beschermt
Als bescherming tegen een al te felle of hete zon verricht een rolluik verkoelende wonderen. Bovendien werkt een rolluik ook sterk inbraakwerend en u hebt alle privacy van de wereld. Ideaal is het helemaal als u uw rolluiken tegelijk met uw nieuwe kozijn bestelt. Dan worden kozijn en rolluik in één keer gemonteerd.

In één keer geregeld
Het Castello-systeem is bijzonder goed geschikt voor het monteren van rolluiken. Sterker nog, het kozijn met rolluik wordt al op maat gemaakt en samengesteld in onze fabriek. Zo kunnen wij beide elementen in één keer naadloos monteren, wat uiteraard ook een naadloos functioneren garandeert. Die aanpak scheelt u tijd en kosten. Wel zo gemakkelijk dus als u het in één keer door uw Weru-vakbedrijf laat regelen.

Bediening
Weru biedt u verschillende mogelijkheden om de rolluiken te bedienen. U kunt kiezen uit een eenvoudige handbediening, verschillende motoraandrijvingen, bediening via een tijdklok en natuurlijk de gemakkelijke afstandbediening. Ook als u kiest voor de kunststof rolluiken van Weru, kiest u voor de vele voordelen van kunststof van Weru. U kiest voor gegarandeerde kwaliteit en gegarandeerd comfort. In één keer geregeld.

Wilt u meer weten over onze kozijnen met geintegreerde rolluiken of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Uw woning is niet compleet zonder een mooie voor- en achterdeur, kijk hier voor informatie.

Showroom
Linssen heeft in Best haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom!

Gratis Weru-brochure
Bekijk onze referenties