Kozijnen

Alweer 35 jaar geleden vond Linssen in Weru een betrouwbaar partner voor toelevering van haar kozijnelementen.

Weru, heeft ruim 150 jaar ervaring, en is een van de belangrijkste fabrikanten van ramen, deuren en schuifpuien op de Europese markt. Door middel van technische innovatie, schitterend design en een buitengewoon hoge productiekwaliteit stelt Weru de norm voor wat betreft gevelelementen. De ramen en deuren van het kwaliteitsmerk Weru voldoen uiteraard aan de hoogste milieu-eisen. Diverse redenen waarom Linssen Best b.v. gekozen heeft voor het Weru product.

Door de vormgeving en de ruime keuze uit kleuren van onze kunststof kozijnen blijft het karakter van uw woning behouden. Het uitgebreide assortiment biedt voor elk renovatie detail een esthetisch fraaie oplossing, zonder dat enige concessie aan kwaliteit en duurzaamheid word gedaan.

Voor kunststof ramen van hoge kwaliteit bent u bij Weru bij het juiste adres. Om de perfecte kwaliteit te waarborgen werkt Weru met de modernste technieken en met gespecialiseerde toeleveranciers. De kunststof kozijnen van WERU zijn een combinatie van ambachtelijk handwerk en computergestuurde precisie.

De voordelen van de kunststof kozijnen van Weru
De kunststof kozijnen zorgen voor een goede isolatie van de woning, wat uw dagelijks wooncomfort verhoogt. Bovendien zijn ze veilig, onderhoudsarm én energiezuinig. Tevens wordt elk kunststof kozijn op maat geproduceerd. Hierdoor heeft u de garantie voor tevredenheid en dat u met WERU de juiste keuze heeft gemaakt.

Castello; Het veelzijdige kwaliteitskozijn

Steeds meer Nederlanders kiezen voor kunststof kozijnen. Dat zijn mensen die duurzaamheid, comfort, gemak en veiligheid waarderen. Met deze keuze kiezen zij bewust voor maximale isolatie, minimaal onderhoud en optimaal woongenot.


In elke situatie
Het veelzijdige kunststof kozijn Castello van Weru past perfect in dit plaatje. Dit populaire kozijn kent vele toepassingsmogelijkheden en is een graag gezien kozijn bij zowel nieuwbouw als renovatie en verbouwing. De reden is dat Castello een hoogwaardig kunststof kozijn is dat alle belangrijke voordelen in zich verenigt. Dankzij de strakke profielvorm met een klassieke uitstraling, de verschillende kozijnvarianten en drie raamprofielen (smal, standaard en breed), biedt het Castello-kozijn voor elke situatie een passende oplossing.

Wilt u meer weten over onze kozijnen of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Uw woning is niet compleet zonder een mooie voor- en achterdeur, kijk hier voor informatie.

Showroom
Linssen heeft in Best haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Gratis Weru-brochure
Safe & Go ventilatie
Bekijk onze referenties