Voor- en achterdeuren

Het visitekaartje van uw woning, de voordeur. Linssen Best levert voordeuren in diverse varianten. Een deur is bepalend voor het aanzicht van de woning. Dat hebben ze bij onze toeleverancier WERU goed begrepen. Het verschil zit voornamelijk in de profielvormen die de stijl van de deur bepalen. Recht en strak, afgeronde profielen. Er kan eindeloos gecombineerd worden met afmetingen, stijlen, vlakken, banen, opvulmaterialen, glas- en krukvarianten en kleuren. Elke deur, net zoals de ramen en kozijnen, wordt dan ook op maat gemaakt. De deuren zijn onderhoudsvrij van uitstekende kwaliteit en inbraakwerend. De keuze is aan u, maar Linssen Best helpt u graag met het maken van die keuze.Vraag naar de mogelijkheden voor een advies op maat.

Naast voordeuren zijn achterdeuren ook leverbaar in luxe en eenvoudige varianten. Uiteraard voldoen deze ook aan alle veiligheidseisen kunnen wij deze leveren passend bij de uitstraling van uw woning.

Avida.jpgAvida
De hoogwaardige kunststof buitendeur van Weru, voor nieuwbouw en renovatie. Twee uitvoeringen Avida kunststof buitendeur. Het is belangrijk dat de verschillende gevelelementen van uw woning op elkaar zijn afgestemd en zo een harmonisch totaalbeeld vormen. Daarom bieden wij de Avida-deuren in twee uitvoeringen aan.

Wilt u meer weten over onze buitendeuren of heeft u nog vragen? Belt u ons dan gerust, telefoon 0499 371389 of klik hier voor het aanvragen van meer informatie.

Showroom
Linssen heeft in Best haar Weru ramen en deuren showroom. Hier kunt u het uitgebreide aanbod in al zijn varianten komen bekijken en uitproberen. U bent van harte welkom.

Gratis Weru-brochure
Bekijk onze referenties